Olympialaan 2, 4625 CT Bergen op Zoom, Nederland

(+31) 6 46191335


ZONDAG 8 OKTOBER 2023 – DH17 & RESTAURANT HET SPUIHUIS PRESENTEREN; THE LAKES WHISKY LUNCH!

DH17 & Restaurant Het Spuihuis presenteren; The Lakes Whisky Lunch!

Twee jaar geleden zijn we een nieuwe traditie gestart met DH17’s Whisky-Weekend! Dat was gezellig, met fantastische whisky’s en een tof programma. We gaan dat dit jaar opnieuw organiseren en wel op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 Oktober 2023. We gaan 3 dagen lang genieten van toffe masterclasses, proeverijen en andere leuke dingen voor elke whisky-liefhebber!

Op zondag 8 Oktober 2023 organiseren we tijdens DH17’s Whisky Weekend opnieuw een zeer bijzondere lunch in samenwerking met Restaurant Het Spuihuis. We gaan er een bijzondere, smaakvolle, exclusieve middag van maken waarbij wij een proeverij zullen verzorgen met 5 verschillende single malt whisky’s van The Lakes Distillery! Een van deze whisky’s zal de gloednieuwe Whiskymaker’s Reserve No. 7 zijn en we hebben heel goede hoop dat er een Brand Ambassador van The Lakes aanwezig kan zijn bij de lunch ook 😉 

En we hebben René Vermeulen bereid gevonden opnieuw de lunch te verzorgen, waarbij we er sowieso van uit kunnen gaan dat we enorm verwend gaan worden! De lunch start om 13:00 uur (inloop vanaf 12:30), en is compleet all-in. Incl. water, koffie met iets lekkers na afloop en natuurlijk de 4-gangen lunch + whisky proeverij.

 

De kosten voor deze Whisky Tasting & Lunch bedragen € 89,95 per persoon [online kaarten bestellen]

Wilt u ook een proeverij of workshop boeken?

F.D. Roosevelt Whiskybar & Club is elk weekend geopend voor de mooiste whisky’s, rum’s, proeverijtjes en nog veel meer lekkers! Bij ons geniet u van het beste dat er te krijgen is op het gebied van mooie & luxe dranken. Ook is onze lokatie te boeken voor privé proeverijen, besloten feestjes, vergaderingen & meer!