Olympialaan 2, 4625 CT Bergen op Zoom, Nederland

(+31) 6 46191335


ZATERDAG 9 DECEMBER 2023 – COCKTAILCLUB! XMAS EDITION

ZATERDAG 9 DECEMBER 2023 – COCKTAILCLUB! XMAS EDITION

Cocktailliefhebbers opgelet! Op Zaterdag 9 December 2023 organiseren we COCKTAILCLUB! THE XMAS EDITION!

Met COCKTAILCLUB willen we F.D. Roosevelt en z’n cocktails in de spotlight zetten, en een leuke en gezellige avond uit creëren voor onze gasten. Met live muziek, een mooie cocktailkaart speciaal voor COCKTAILCLUB samengesteld, lekkere hapjes  en dit allemaal in de sfeervolle ambiance van onze F.D. Roosevelt Whisky & Cocktailbar natuurlijk!

 

COCKTAILCLUB! THE XMAS EDITION is een speciale kerst-editie van COCKTAILCLUB! waarbij we speciale kerst-cocktails hebben, heerlijke live luistermuziek en natuurlijk de hele bar in kerstsfeer!

 

Entree bedraagt € 30,- per persoon en hierbij inbegrepen zijn 2 cocktails (naar keuze van onze kaart) en bittergarnituur. Extra cocktails en borrelplanken kunnen uiteraard worden bijgekocht 😉 De live muziek zorgt voor een extra sfeervolle avond, en het wordt leuk! Wij gaan vast nadenken over welke cocktails we willen laten zien… trommel jij vast je vrienden en vriendinnen, broers of zussen of mede-cocktailliefhebbers op?! Je kunt hier online kaarten bestellen 😉

 

Ook aan Gin & Tonic’s en alcoholvrije cocktails is gedacht, we hebben een mooi aanbod aan G&T’s en mocktails beschikbaar deze avond!

Wilt u ook een proeverij of workshop boeken?

F.D. Roosevelt Whiskybar & Club is elk weekend geopend voor de mooiste whisky’s, rum’s, proeverijtjes en nog veel meer lekkers! Bij ons geniet u van het beste dat er te krijgen is op het gebied van mooie & luxe dranken. Ook is onze lokatie te boeken voor privé proeverijen, besloten feestjes, vergaderingen & meer!