Olympialaan 2, 4625 CT Bergen op Zoom, Nederland

(+31) 6 46191335


ZATERDAG 8 JULI 2023 – ARDBEG BIZARREBQ LAUNCH!

Om de lancering van de Ardbeg BizarreBQ zijn Nederland te vieren zullen we op zaterdag 8 Juli a.s. een lancering & proeverij organiseren bij F.D. Roosevelt Whiskybar & Club We zullen deze avond een Ardbeg proeverij houden met o.a. de nieuwe Ardbeg BizarreBQ, maar ook de Ardbeg Ardcore (limited release 2022), de Ardbeg Heavy Vapours (limited release 2023), de Ardbeg 8 Years Old For Discussion (committee release) en de Ardbeg Smoketrails (travel retail exclusive). Natuurlijk gaan we deze avond opleuken met wat BBQ gerechtjes, want een whisky gebaseerd op barbecue, daar móet gewoon iets van de barbecue bij!

We hebben plaats voor max. 35 personen, en toegangskaarten kosten € 49,99. Dit is voor een Ardbeg proeverij inclusief BBQ gerechtjes! 

  • Datum: zaterdag 8 Juli 2023
  • Tijd: van 19:00 uur tot ca. 22:00 uur (met na afloop de mogelijkheid in de bar nog een drankje te bestellen)
  • Lokatie: F.D. Roosevelt Whiskybar & Club (in de kelder van DH17 Dranken Speciaalzaak!)
  • Kaarten: € 49,99 per persoon – ONLINE BESTELLEN

Wilt u ook een proeverij of workshop boeken?

F.D. Roosevelt Whiskybar & Club is elk weekend geopend voor de mooiste whisky’s, rum’s, proeverijtjes en nog veel meer lekkers! Bij ons geniet u van het beste dat er te krijgen is op het gebied van mooie & luxe dranken. Ook is onze lokatie te boeken voor privé proeverijen, besloten feestjes, vergaderingen & meer!