Olympialaan 2, 4625 CT Bergen op Zoom, Nederland

(+31) 6 46191335


ZATERDAG 28 SEPTEMBER 2024 – COCKTAILCLUB!!

ZATERDAG 28 SEPTEMBER 2024 – COCKTAILCLUB!!

Op zaterdag 28 September a.s. is het weer tijd voor COCKTAILCLUB!!  We zijn vorig jaar gestart met COCKTAILCLUB! en dat is steeds weer zo leuk en gezellig dat we daar ook in 2024 weer mee door gaan! We hebben voor 2024 drie avonden COCKTAILCLUB! ingepland en op zaterdag 28 September zal de laatste van deze drie avonden plaats vinden. 

 

Het werkt weer als voorheen; een toegangskaart voor COCKTAILCLUB! kost € 30,- per persoon en hiervoor krijg je 2 cocktails & bittergarnituur, live muziek en veel gezelligheid bij ons in de bar 😉 Tot nu toe zijn deze avonden altijd vol/uitverkocht geweest dus mis het niet! We hebben voor COCKTAILCLUB! een speciale (wisselende) cocktailkaart, waar je ook verschillende alcoholvrije cocktails op zult vinden, net als wat Gin & Tonic’s en natuurlijk een mooi aanbod aan toffe, altijd vers bereide cocktails die passen bij het seizoen! 

  • DATUM: Zaterdag 28 September 2024
  • TIJD: van 20:00 uur tot 0:00 uur
  • LOKATIE: F.D. Roosevelt Whiskybar & Club (in de kelder van DH17’s winkel)
  • KAARTEN: € 30,- per stuk >> hier bestellen

Wilt u ook een proeverij of workshop boeken?

F.D. Roosevelt Whiskybar & Club is elk weekend geopend voor de mooiste whisky’s, rum’s, proeverijtjes en nog veel meer lekkers! Bij ons geniet u van het beste dat er te krijgen is op het gebied van mooie & luxe dranken. Ook is onze lokatie te boeken voor privé proeverijen, besloten feestjes, vergaderingen & meer!