Olympialaan 2, 4625 CT Bergen op Zoom, Nederland

(+31) 6 46191335


ZATERDAG 23 SEPTEMBER 2023 – COCKTAILCLUB!!

COCKTAIL LIEFHEBBER OPGELET! OP ZATERDAG 23 SEPTEMBER 2023 ZAL DE 2E EDITIE VAN COCKTAILCLUB! GEORGANISEERD WORDEN

Met COCKTAILCLUB willen we F.D. Roosevelt en z’n cocktails in de spotlight zetten, en een leuke en gezellige avond uit creëren voor onze gasten. Met live muziek, een mooie cocktailkaart speciaal voor COCKTAILCLUB samengesteld, lekkere hapjes  en dit allemaal in de sfeervolle ambiance van onze F.D. Roosevelt Whisky & Cocktailbar natuurlijk! Entree bedraagt € 27,50 per persoon en hierbij inbegrepen zijn 2 cocktails (naar keuze van onze speciale cocktailkaart) en een hapje. Extra cocktails en hapjes kunnen uiteraard worden bijgekocht 😉 De live muziek zorgt voor een extra sfeervolle avond, en het wordt leuk! Trommel je vrienden en vriendinnen, broers of zussen of mede-cocktailliefhebbers op en bestel hier online je toegangskaarten!

Ook aan Gin & Tonics en alcoholvrije cocktails is gedacht, we hebben een mooi aanbod aan G&T’s en mocktails beschikbaar deze avond!

Wilt u ook een proeverij of workshop boeken?

F.D. Roosevelt Whiskybar & Club is elk weekend geopend voor de mooiste whisky’s, rum’s, proeverijtjes en nog veel meer lekkers! Bij ons geniet u van het beste dat er te krijgen is op het gebied van mooie & luxe dranken. Ook is onze lokatie te boeken voor privé proeverijen, besloten feestjes, vergaderingen & meer!