Olympialaan 2, 4625 CT Bergen op Zoom, Nederland

(+31) 6 46191335


ZATERDAG 22 APRIL 2023 – WHISKYPROEVERIJ AAN BOORD! (op lokatie)

In weer en wind en opspattend buiswater… whisky’s proeven aan boord van de Medusa F.

Picture this…

(Bij minder weer) – Vanuit de Oude Handelshaven in Tholen zet de Medusa F koers richting het Zoommeer. Ingespannen tuurt de schipper door de beslagen ruiten van de stuurhut. Je steekt je hand op ter begroeting en baant je tegen de wind in een weg door het gangboord. De regen slaat in je gezicht. Verwaaid, maar veilig bereik je het (overkapte) achterdek waar Elise van DH17 Dranken Speciaalzaak, whiskykenner bij uitstek, je opwacht om je rond te leiden in de wereld van whisky:

óf

(Bij mooi weer) – Vanuit de Oude Handelshaven in Tholen zet de Medusa F koers richting het Zoommeer. Ingespannen tuurt de schipper tegen de laagstaande zon door ruiten van de stuurhut. Je steekt je hand op ter begroeting en vervolgt je weg door het gangboord. Een warme wind waait door je haren. Je vindt een fijn plekje in de laatste stralen van de zon op het achterdek waar Elise van DH17 Dranken Speciaalzaak, whiskykenner bij uitstek, je opwacht om je rond te leiden in de wereld van whisky:

  • met tips en trucs hoe je whisky kan ruiken en proeven en geuren en smaken kunt onderscheiden;
  • met nosing & tasting van 6 whisky ‘s;
  • met interessante achtergrondinformatie over het productieproces, specifieke kenmerken van whisky’s, whiskyregio’s en distilleerderijen, hout en vaten, water en turf, ketels et cetera
  • In het vooronder brandt de houtkachel. In de kombuis pruttelt een stevige maaltijdsoep. Vaar mee, kop in de wind, glas in de hand!

www.medusamaritiem.nl

Samen met de mensen van Medusa F zullen we dit jaar 2 proeverijen aan boord aanbieden, dit is de eerste van 2023 (de andere datum is vrijdag 29 September) Kosten voor deelname bedragen € 67,50 per persoon. Er kunnen maximaal 12 personen mee varen per proeverij! Reserveren kan alleen via Medusa Maritiem; bel naar 06-46888869 of mail naar medusamaritiem@gmail.com

Wilt u ook een proeverij of workshop boeken?

F.D. Roosevelt Whiskybar & Club is elk weekend geopend voor de mooiste whisky’s, rum’s, proeverijtjes en nog veel meer lekkers! Bij ons geniet u van het beste dat er te krijgen is op het gebied van mooie & luxe dranken. Ook is onze lokatie te boeken voor privé proeverijen, besloten feestjes, vergaderingen & meer!