Olympialaan 2, 4625 CT Bergen op Zoom, Nederland

(+31) 6 46191335


ZATERDAG 20 APRIL 2024 – WHISKY & MALTERNATIVES FESTIVAL @ BERGEN OP ZOOM!

ZATERDAG 20 APRIL 2024 – WHISKY & MALTERNATIVES FESTIVAL @ BERGEN OP ZOOM!

Op zaterdag 20 April a.s. zullen wij aanwezig zijn op het Whisky & Malternatives Festival in het Groot Arsenaal in Bergen op Zoom. Dit festival wordt georganiseerd door whiskyjongens.nl, die bijv. ook Whisky aan het Strand en Whisky in het Fort organiseren… DH17 & F.D. Roosevelt Whiskybar & Club zullen samen als standhouder aanwezig zijn op dit festival, met o.a. heel veel mooie whisky’s, rum’s en cognac’s! 

– – –

Genieten van mooie whisky èn andere heerlijke spirits? 

Whisky…..wie kent het niet? Door het minimale alcololgehalte van 40 % noemen we dit sterke drank, strong spirit. Naast malt whisky’s zijn er wereldwijd  nog veel meer heerlijke spirits. Alternatieven dus voor malt whisky, daarom noemen we die Malternatives

Wat denk je van cognac, armagnac, gin, de meer tropische spirits als mezcal en rum. Maar ook likeuren en onze aloude Hollandse genevers, die tegenwoordig weer op de ambachtelijke wijze worden gemaakt. 

Kom proeven! Er zal een wereld van andere smaken voor je opengaan.

 

Waar gaan we deze spiritbeleving organiseren?

  • In het sfeervolle Groot Arsenaal in Bergen op Zoom.
  • Van 15:00-21:00 uur kan een keuze worden gemaakt uit meer vele honderden mooie spirits bij een diverse standhouders
  • Alle spirits zijn met muntjes te koop. Er zijn muntjes met een waarde van 1 euro en met een waarde van 5 euro.
  • Entreebedrag is € 29,50 per persoon. Bij aankomst krijg je een speciaal proefglas. Dat mag je houden. Bovendien krijgt iedereen bij entree een flesje water en vijf muntjes. Dus je kan gelijk aan de slag! Je kan muntjes bijkopen (met cash of pin). Alle deelnemers krijgen een polsbandje zodat je tussendoor het gebouw kan verlaten. En er weer in kan daarna.
  • BOB’s  zijn uiteraard welkom. Ticket voor de BOB is € 10,– (inclusief een flesje water en een tegoedbon voor kopje koffie of andere consumptie). BOB’s krijgen een andere kleur polsbandje (en dan geen glas en geen muntjes).

Zie voor meer informatie én kaartverkoop voor dit festival; www.whiskyjongens.nl

Wilt u ook een proeverij of workshop boeken?

F.D. Roosevelt Whiskybar & Club is elk weekend geopend voor de mooiste whisky’s, rum’s, proeverijtjes en nog veel meer lekkers! Bij ons geniet u van het beste dat er te krijgen is op het gebied van mooie & luxe dranken. Ook is onze lokatie te boeken voor privé proeverijen, besloten feestjes, vergaderingen & meer!