Olympialaan 2, 4625 CT Bergen op Zoom, Nederland

(+31) 6 46191335


ZATERDAG 1 JUNI 2024 – ARDBEG DAY!

ZATERDAG 1 JUNI 2024; ARDBEG DAY!!

Op zaterdag 1 Juni 2024 is het weer tijd voor ARDBEG DAY!! Een traditie die is voortgekomen uit Ardbeg’s eigen open dag op de Distillery (tijdens Fèis Ìle!) Sinds enkele jaren wordt deze “open dag” van Ardbeg ook gevierd in alle Ardbeg Embassy’s rond de wereld en worden er leuke evenementen, groot en klein, georganiseerd waarbij natuurlijk Ardbeg centraal staat. Elk jaar wordt een speciale Ardbeg-release gelanceerd op deze dag, en natuurlijk is dat ook dit jaar het geval!

DH17 & F.D. Roosevelt Whiskybar & Club zullen dit jaar een Circus of Spectacle and Flavour gaan organiseren; een Ardbeg-festival met eten, drinken, fun and games en natuurlijk heel veel verschillende soorten Ardbeg whisky! 

Meer informatie over deze dag, tijden, toegangskaarten en meer volgt binnenkort! 

Wilt u ook een proeverij of workshop boeken?

F.D. Roosevelt Whiskybar & Club is elk weekend geopend voor de mooiste whisky’s, rum’s, proeverijtjes en nog veel meer lekkers! Bij ons geniet u van het beste dat er te krijgen is op het gebied van mooie & luxe dranken. Ook is onze lokatie te boeken voor privé proeverijen, besloten feestjes, vergaderingen & meer!