Olympialaan 2, 4625 CT Bergen op Zoom, Nederland

(+31) 6 46191335


VRIJDAG 6 OKTOBER 2023 – SINGLETON WHISKYMASTERCLASS OLV HERMAN V/D MEIJ!

Vrijdag 6 Oktober 2023 – Singleton Whisky-masterclass o.l.v. Herman v/d Meij!

Twee jaar geleden zijn we een nieuwe traditie gestart met DH17’s Whisky-Weekend! Dat was gezellig, met fantastische whisky’s en een tof programma. We gaan dat dit jaar opnieuw organiseren en wel op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 Oktober 2023. We gaan 3 dagen lang genieten van toffe masterclasses, proeverijen en andere leuke dingen voor elke whisky-liefhebber!

Op vrijdag 6 Oktober 2023 trappen we af met een Singleton of Dufftown masterclass onder leiding van Herman v/d Meij! We gaan een hele mooie serie whisky’s proeven van de Singleton of Dufftown 12yo. tot aan de mooie 21 en 25 jaar oude single malt whisky van deze distillery! De proeverij start om 20:00 uur en duurt ca. 2 tot 2,5 uur. Na afloop kun je natuurlijk nog een drankje bestellen in de bar mocht je dat willen 🙂 Kaarten voor deze proeverij/masterclass zijn € 35,- per persoon [online kaarten bestellen]

Wilt u ook een proeverij of workshop boeken?

F.D. Roosevelt Whiskybar & Club is elk weekend geopend voor de mooiste whisky’s, rum’s, proeverijtjes en nog veel meer lekkers! Bij ons geniet u van het beste dat er te krijgen is op het gebied van mooie & luxe dranken. Ook is onze lokatie te boeken voor privé proeverijen, besloten feestjes, vergaderingen & meer!