Olympialaan 2, 4625 CT Bergen op Zoom, Nederland

(+31) 6 46191335


VRIJDAG 30 JUNI 2023 – USA WHISKEY PROEVERIJ

Op vrijdag 30 Juni 2023 komt Wouter Bosch naar Bergen op Zoom om jullie kennis te laten maken met allerlei Amerikaanse whisky’s! Single Malts, Bourbon’s, Rye’s en meer… het komt allemaal aan bod en aangezien Wouter ook heel lang zélf heeft gewerkt met deze producten achter de bar als bartender zullen we ook wel iets met cocktails gaan doen deze avond! 

Wouter is Brand Ambassador van Bart’s Bottles, importeur van een breed scala aan exclusieve dranken waaronder enkele heel toffe Amerikaanse whiskey’s. Wouter komt jullie kennis laten maken met verschillende nieuwe stijlen van Amerikaanse whiskey, waar heel veel nieuwe trends en ontwikkelingen gaande zijn. We hebben een prachtige line-up van onbekende maar ge-wel-dige whiskey’s samengesteld en hebben er nu al zin in 🙂 

  • Datum: vrijdag 30 Juni 2023
  • Tijd: van 20:00 uur tot ca. 22:15 uur (met na afloop de mogelijkheid in de bar nog een drankje te bestellen)
  • Lokatie: F.D. Roosevelt Whiskybar & Club (in de kelder van DH17 Dranken Speciaalzaak!)
  • Kaarten: € 30,- per persoon – online bestellen

Wilt u ook een proeverij of workshop boeken?

F.D. Roosevelt Whiskybar & Club is elk weekend geopend voor de mooiste whisky’s, rum’s, proeverijtjes en nog veel meer lekkers! Bij ons geniet u van het beste dat er te krijgen is op het gebied van mooie & luxe dranken. Ook is onze lokatie te boeken voor privé proeverijen, besloten feestjes, vergaderingen & meer!