Olympialaan 2, 4625 CT Bergen op Zoom, Nederland

(+31) 6 46191335


VRIJDAG 20 SEPTEMBER 2024 – FDR’S WHISKYCLUB CLUBAVOND!

VRIJDAG 20 SEPTEMBER 2024 – FDR’S WHISKYCLUB CLUBAVOND!

Al vanaf het moment dat we F.D. Roosevelt Whiskybar & Club konden openen was het onze wens hierbij ook een whiskyclub op te zetten. Een club in de mooiste zin van het woord. Een groep mensen die, verbonden door hun gezamenlijke liefde voor whisky, genieten van elkaars gezelschap en met elkaar kunnen genieten van mooie whisky’s, een fijne onderlinge sfeer en dit allemaal in een prachtige ambiance!

 

Onze whiskyclub zien we vooral als dat; een club liefhebbers! Liefhebbers van whisky, liefhebbers van het goede leven, liefhebbers van kwaliteit en genieten. Onze visie is dan ook dat we whiskyliefhebbers in alle soorten en maten bij elkaar brengen voor een ontspannen avond waarbij whisky de gemene deler is maar niet de hoofdzaak! Onze whiskyclub is er voor iedereen, jong of oud en beginner tot expert. We willen met onze club vooral het clubgevoel oproepen en dat we allemaal enorm kunnen genieten van een mooi glas whisky is mooi meegenomen!

– – –

Op vrijdag 20 September 2024 komen we weer bij elkaar met de whiskyclub, en deze avond gaat een van de leden voor ons enkele gerechtjes klaarmaken om te pairenmet whisky! Tof, een vooral ook heel lekker 😉 Wil jij ook eens een keer komen kijken bij de whiskyclub, of mee als introducé van een van de clubleden? Dat kan! Voor € 40,- kun je deze avond bijwonen, wil je even een mail sturen om je aan te melden; elise@dh17.nl

Wilt u ook een proeverij of workshop boeken?

F.D. Roosevelt Whiskybar & Club is elk weekend geopend voor de mooiste whisky’s, rum’s, proeverijtjes en nog veel meer lekkers! Bij ons geniet u van het beste dat er te krijgen is op het gebied van mooie & luxe dranken. Ook is onze lokatie te boeken voor privé proeverijen, besloten feestjes, vergaderingen & meer!