Olympialaan 2, 4625 CT Bergen op Zoom, Nederland

(+31) 6 46191335


VRIJDAG 17 MEI 2024 – FDR’S WHISKYCLUB CLUBAVOND!

VRIJDAG 17 MEI 2024 – FDR’S WHISKYCLUB CLUBAVOND! Met Special Guest; Erik Molenaar!

Op vrijdag 17 Mei 2024 komen we als whiskyclub weer bij elkaar voor een gezellige club-avond! Deze club-avond hebben we een speciale gast; Erik Molenaar van Wagging Finger! Erik stookt zelf whisky, gin en genever en zal hierover komen vertellen… Maar Erik is ook importeur van een heleboel hele toffe Ierse whiskey’s én enkele onafhankelijke Schotse bottelaars. We weten zeker dat Erik met een hele mooie line-up aan te proeven whisky’s naar Bergen op Zoom zal komen 😉

 

Wil jij ook eens een keer komen kijken bij een club-avond, andere leden ontmoeten en eens sfeer proeven ben je van harte welkom. Kosten voor deze avond bedragen € 40,- per persoon, meldt je even aan via email: info@dh17.nl

– – –

Al vanaf het moment dat we F.D. Roosevelt Whiskybar & Club konden openen was het onze wens hierbij ook een whiskyclub op te zetten. Een club in de mooiste zin van het woord. Een groep mensen die, verbonden door hun gezamenlijke liefde voor whisky, genieten van elkaars gezelschap en met elkaar kunnen genieten van mooie whisky’s, een fijne onderlinge sfeer en dit allemaal in een prachtige ambiance!

 

Onze whiskyclub zien we vooral als dat; een club liefhebbers! Liefhebbers van whisky, liefhebbers van het goede leven, liefhebbers van kwaliteit en genieten. Onze visie is dan ook dat we whiskyliefhebbers in alle soorten en maten bij elkaar brengen voor een ontspannen avond waarbij whisky de gemene deler is maar niet de hoofdzaak! Onze whiskyclub is er voor iedereen, jong of oud en beginner tot expert. We willen met onze club vooral het clubgevoel oproepen en dat we allemaal enorm kunnen genieten van een mooi glas whisky is mooi meegenomen!

Wilt u ook een proeverij of workshop boeken?

F.D. Roosevelt Whiskybar & Club is elk weekend geopend voor de mooiste whisky’s, rum’s, proeverijtjes en nog veel meer lekkers! Bij ons geniet u van het beste dat er te krijgen is op het gebied van mooie & luxe dranken. Ook is onze lokatie te boeken voor privé proeverijen, besloten feestjes, vergaderingen & meer!