Tasting & Events

Buiten onze openingstijden en ledenavonden om is F.D. Roosevelt Whiskybar & Club te boeken voor (privé)proeverijen en workshops op deze prachtige locatie.

Cocktailworkshops, whiskyproeverijen, masterclasses, Gin & Tonic tasting, wijnproeverijen, vrijdag-middag-borrels… we kunnen het allemaal! Door onze jarenlange ervaring, passie voor luxe dranken en onze sfeervolle locatie zijn de proeverijen tot in de puntjes verzorgd. Tijdens een proeverij zult u gaan proeven van een 6-tal dranken onder professionele begeleiding van ons. U krijgt uitleg over de drank in zijn algemeen; over de geschiedenis, hoe het gemaakt wordt en waarvan. Maar ook meer specifiek over de dranken die we gaan proeven en de distilleerderij waar deze vandaan komen. Daarnaast leert u over houtrijping, verschillende varianten van de betreffende drank en meer. Zo zorgen niet alleen de dranken, maar vooral ook de complete ambiance voor een ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden. 

Het maakt niet uit of u met een select gezelschap (vanaf 6 personen) of een groep van 40 personen bent, bij ons bent u altijd van harte welkom. Elke proeverij is maatwerk en elk bezoek aan F.D. Roosevelt is uniek. We maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Ook voor vergaderingen of meetings is onze locatie af te huren. Neem hiervoor contact met ons op.