F.D. ROOSEVELT Whiskybar & club

F.D. Roosevelt, een whiskybar & club waar liefhebbers van het goede leven en mooie dranken samenkomen. F.D. Roosevelt zal uitsluitend voor leden geopend zijn, om zo het exclusieve en luxe karakter te behouden.

Leden krijgen exclusief toegang tot de clubavonden. Zo ontstaat een club, een sociëteit, die levensgenieters bijeen brengt om te genieten van mooie, luxueuze dranken en de daarbij horende verhalen. Gevestigd in de kelder van dé dranken speciaalzaak van Bergen op Zoom en omstreken kun je hier samenkomen met mede-liefhebbers en levensgenieters. Wij bieden je exclusiviteit en anonimiteit in een luxe jasje, omringd door het beste dat er op drank-gebied te krijgen is. Elke avond is anders, elke avond bieden we leden een bijzondere en ontspannen avond met iets extra’s! Live muziek, een speciale fles champagne die geopend wordt, een exclusieve wijn die te proeven is, een ’brand ambassador’ die op bezoek is etc.

Lidmaatschap

Lidmaatschap bedraagt € 699,- per jaar, en leden betalen voor een jaar vooruit. In het lidmaatschap zit het hele jaar entree tot de bar inbegrepen, plus aantrekkelijke extra’s;

 • Entree tot F.D.Roosevelt Whiskybar & Club tijdens openingsdagen
 • Betaling van de (bar)rekening via factuur achteraf
 • Korting op proeverijen georganiseerd door DH17
 • 5% korting op alle aankopen bij DH17
 • Uitjes (denk aan bijv. bezoek distilleerderij etc)
 • Mogelijkheid tot het huren van de locatie (buiten clubavonden)
 • Exclusieve extra’s;
  o bijzondere proeverijen
  o exclusieve meetings met importeurs en brand ambassadors
  o speciale ‘bottle-openings’ & nieuwe releases

Leden mogen per avond 2 introducés mee nemen tegen betaling. Introducés betalen € 25,- entreegeld per avond.