F.D. Roosevelt Whiskybar & Club

"Het best bewaarde geheim van Bergen op Zoom en omstreken"

F.D. Roosevelt Whiskybar & Club is ontstaan vanuit de liefde en passie van Elise van Tol voor luxe dranken en cocktails. Door via DH17 het allerbeste op het gebied van exclusieve en bijzondere dranken te kunnen krijgen, komt bij F.D. Roosevelt alles samen. Niet alleen de mooiste dranken, maar ook het delen van de mooie verhalen hieromheen maken van F.D. Roosevelt een unieke club. Ontmoet mede-liefhebbers en laat je verrassen door ons luxueuze en zeer uitgebreide aanbod en ervaar deze passie zelf!

Gevestigd in de kelder van DH17, dé dranken speciaalzaak van Bergen op Zoom en omstreken, kun je hier samenkomen met mede-liefhebbers en levensgenieters. Wij bieden je exclusiviteit in een luxe jasje, omringd door het beste dat er op drank-gebied te krijgen is. Zo ontstaat een club die levensgenieters bijeen brengt om te genieten van mooie, luxueuze dranken en de daarbij horende verhalen.

Vanwege de aangescherpte COVID-19 maatregelen die per 13 November gelden zullen wij uitsluitend op zaterdag & zondag geopend zijn van 15:00 – 19:30 uur. We vinden het fijn als u vooraf reserveert, dit kan via email; info@fdroosevelt.nl of via WhatsApp; 06-46191335