Olympialaan 2, 4625 CT Bergen op Zoom, Nederland

(+31) 6 46191335


F.D. ROOSEVELT WHISKYBAR & CLUB, onze openingstijden

Ook in de nazomer/najaar van 2023 zullen er weer tal van proeverijen, workshops en events georganiseerd gaan worden in ons proeflokaal onder de winkel. Ook op lokatie zijn we terug te vinden soms, super leuk! 

Daarnaast proberen we één á twee keer per maand vrij geopend te zijn voor publiek op zaterdagavond! Deze zaterdagen staan aangegeven in de “AGENDA” omdat we ook veel andere proeverijen en/of groepen hebben zijn dat er niet zo veel meer… We zijn op vrije zaterdagen geopend van 20:00 – 00:00 uur, en  hebben onwijs veel zin u te zien voor de lekkerste cocktails, gin & tonics en natuurlijk heel veel verschillende soorten whisky & rum en andere mooie dranken! Reserveren voor deze avonden vinden we erg fijn, en dit kan via 06-46191335 (WhatsApp) of www.fdroosevelt.nl

 

Daarnaast zullen we regelmatig geopend zijn voor specials, speciale thema-middagen of proeverijen! Zie onze website voor de agenda, proeverijen of de mogelijkheden de bar te gebruiken voor privé evenementen!

Tot snel! 😊🤩

Wilt u ook een proeverij of workshop boeken?

F.D. Roosevelt Whiskybar & Club is elk weekend geopend voor de mooiste whisky’s, rum’s, proeverijtjes en nog veel meer lekkers! Bij ons geniet u van het beste dat er te krijgen is op het gebied van mooie & luxe dranken. Ook is onze lokatie te boeken voor privé proeverijen, besloten feestjes, vergaderingen & meer!