Olympialaan 2, 4625 CT Bergen op Zoom, Nederland

(+31) 6 46191335


F.D. ROOSEVELT WHISKYBAR & CLUB, onze openingstijden

In de afgelopen 2 jaar dat we onze deuren hebben mogen openen hebben we al zo veel leuke avonden mee mogen maken! In die 2 jaar is de bar ‘gebruikt’ voor allerlei doeleinden; van proeverijen voor DH17 tot diner-locatie voor besloten groepen, van feestlocatie voor feestjes tot perfecte plek voor een whiskyproeverij voor besloten groepjes. We geven cocktailworkshops voor groepen klein en groot, verzorgen nieuwjaars- en bedrijfsborrels en nog veel meer! 

 

Omdat we meer en meer geboekt worden voor privé groepen is onze bar niet zo heel vaak meer vrij geopend. We proberen elke maand tot 6 wekeneen vrij geopende avond in te plannen, en op deze ‘vrije avond’ is iedereen van harte welkom om een drankje te komen drinken in de bar! We hebben een hele mooie kaart met meer dan 150 flessen whisky open, maar ook maken we cocktails, hebben we een mooi assortiment rum’s & cognac’s of kunt u bij ons terecht voor een mooi glas wijn! En natuurlijk is ook alcoholvrij bij ons mogelijk 😉 Het enige dat u hoeft te doen is een tafeltje reserveren voor een van deze vrij geopende avonden! U kunt de avonden dat we vrij geopend zijn terug vinden in onze AGENDA en een tafeltje reserveren via info@fdroosevelt.nl of via whatsapp; 06-46191335

 

Op avonden dat wij vrij geopend zijn, zijn we open van 20:0 uur tot 0:00 uur. Privé groepen kunnen de bar huren gedurende de hele dag, en tot maximaal 0:30 uur ‘s avonds. 

Wilt u ook een proeverij of workshop boeken?

F.D. Roosevelt Whiskybar & Club is elk weekend geopend voor de mooiste whisky’s, rum’s, proeverijtjes en nog veel meer lekkers! Bij ons geniet u van het beste dat er te krijgen is op het gebied van mooie & luxe dranken. Ook is onze lokatie te boeken voor privé proeverijen, besloten feestjes, vergaderingen & meer!