FDR’s Whiskybar & Club avond

Datum/Tijd
23/09/2021 - 24/09/2021
19:30 - 00:00


Gevestigd in de kelder van DH17, dé dranken speciaalzaak van Bergen op Zoom en omstreken kun je hier samenkomen met mede-liefhebbers en levensgenieters. Wij bieden je exclusiviteit in een luxe jasje, omringd door het beste dat er op drank-gebied te krijgen is. Zo ontstaat een club, een sociëteit, die levensgenieters bijeen brengt om te genieten van mooie, luxueuze dranken en de daarbij horende verhalen.

Wij zijn elke donderdag én zaterdagavond geopend voor een drankje! Gewoon helemaal ‘vrij’ zonder entreeprijs. We zijn beide avonden geopend van 19:30 – 00:00 uur en vanwege het beperkt aantal zitplaatsen vinden we het fijn als u vooraf reserveert. Dit kan via email; info@fdroosevelt.nl of door via dit reserveringsformulier online te reserveren

U kunt bij ons in de bar terecht voor een heel breed assortiment aan luxe dranken. Natuurlijk bieden we een heel groot assortiment (single malt) whisky’s en rum’s, hebben we een flink aantal gin & tonics, een kei-mooie cocktailkaart en bieden we veel fijne wijnen en champagnes en ook een leuke selectie (speciaal)bieren! 

Daarnaast zullen we werken met whisky-flights (proeverijtjes) en bieden we elke week een Cocktail van de Week, een Gin-Tonic van de week en een Whisky van de Week voor een fijne prijs. Deze zullen we verder toelichten op onze Instagram-pagina én natuurlijk in de bar zelf!

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.