FDR Whiskybar & Club avond; Gin & Tonic special!

Datum/Tijd
10/07/2021 - 11/07/2021
19:30 - 00:00


Om iedereen de gelegenheid te geven de nieuwe bar te komen bewonderen zijn we in de maanden Juni & Juli elke donderdag én zaterdagavond geopend voor een drankje! Gewoon helemaal ‘vrij’; voorlopig nog even zonder entreeprijs of lidmaatschap, om iedereen een indruk te geven van wat we gaan doen in deze prachtige bar en hoe een avond bij F.D. Roosevelt er uit ziet!

U kunt bij ons in de bar terecht voor een heel breed assortiment aan luxe dranken. Natuurlijk bieden we een heel groot assortiment (single malt) whisky’s en rum’s, hebben we een flink aantal gin & tonics, een kei-mooie cocktailkaart en bieden we veel fijne wijnen en champagnes en ook een leuke selectie (speciaal)bieren! 

Daarnaast zullen we werken met whisky-flights (proeverijtjes) en bieden we elke week een Cocktail van de Week, een Gin-Tonic van de week en een Whisky van de Week voor een fijne prijs. Deze zullen we verder toelichten op onze Instagram-pagina én natuurlijk in de bar zelf!

Deze avond zijn alle Gin & Tonics € 8,50 per stuk! We hebben een groot assortiment gin’s open staan, diverse tonic’s en mixers beschikbaar en voor ieder wat wils 😉 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.