ZATERDAG 4 FEBRUARI 2023 – DH17’s VIP-leden Whiskyproeverij!

Een proeverij waar elk jaar weer naar uitgekeken wordt… De VIP-leden whiskyproeverij is terug van weggeweest! Deze VIP-leden whiskyproeverij is een proeverij voor VIP-leden, waar zij supervoordelig een introducé mee kunnen nemen en samen kunnen genieten van mooie whisky’s in een fijne sfeer! De proeverij wordt in festival-stijl georganiseerd wat betekent dat wij zorgen voor veel verschillende open flessen whisky (en een paar mooie rum’s 🙂), en de bezoekers mogen zelf kiezen wat ze willen proeven! Zoals op een whiskyfestival dus, maar dan in het klein 🙂 Lekker genieten, met mede-liefhebbers en in een ontspannen sfeer… Wij zullen zorgen voor een mooie line-up, beloofd! 

  • Datum: Zaterdag 4 Februari 2023
  • Tijd: 20:00 uur – 23:30 uur
  • Kaarten: € 15,- per persoon… Neemt u als VIP-lid een introducé mee, betaalt u samen slechts € 20,-!!
Kaarten bestellen kan bij ons in de winkel, én via onze webshop (de kaarten worden dan opgestuurd!) via de volgende links:
 
  • Bestel toegangskaart voor 1 persoon: klik hier
  • Bestel toegangskaart voor 2 personen: klik hier (dit is voor 1 VIP-klant en zijn introducé)

BIJZONDERE & EXCLUSIEVE WHISKY’S TE PROEVEN!

Dit jaar zal deze VIP-proeverij een extraatje krijgen in de vorm van enkele heel exclusieve whisky’s die te proeven zijn. We hebben soms maar 1 glas van deze whisky’s, dus wees er snel bij mocht je dit interessant vinden… Zo is er bijv. een Bowmore uit 1968 te proeven, een Lagavulin 26 Years Old, een 37 jaar oude Secret Highland en nog wat van dit soort pareltjes!