VRIJDAG 3 MAART 2023 – FDR’S WHISKYCLUB NIGHT!

Al vanaf het moment dat we F.D. Roosevelt Whiskybar & Club konden openen was het onze wens hierbij ook een whiskyclub op te zetten. Een club in de mooiste zin van het woord. Een groep mensen die, verbonden door hun gezamenlijke liefde voor whisky, genieten van elkaars gezelschap en met elkaar kunnen genieten van mooie whisky’s, een fijne onderlinge sfeer en dit allemaal in een prachtige ambiance!

Onze whiskyclub zien we vooral als dat; een club liefhebbers! Liefhebbers van whisky, liefhebbers van het goede leven, liefhebbers van kwaliteit en genieten. Onze visie is dan ook dat we whiskyliefhebbers in alle soorten en maten bij elkaar brengen voor een ontspannen avond waarbij whisky de gemene deler is maar niet de hoofdzaak! Onze whiskyclub is er voor iedereen, jong of oud en beginner tot expert. We willen met onze club vooral het clubgevoel oproepen en dat we allemaal enorm kunnen genieten van een mooi glas whisky is mooi meegenomen!

8x per jaar komt FDR’s Whiskyclub bij elkaar om te genieten van mooie whisky’s en een gezellige groep mede-liefhebbers en op Vrijdag 3 Maart 2023 is een nieuwe clubavond ingepland. Wat we gaan doen deze avond is nog even een verrassing, maar we gaan er wederom een mooie avond van maken sowieso! 

Introducé’s en (nog)niet-leden zijn deze avond van harte welkom voor € 37,50 p.persoon, graag vooraf even aanmelden bij Elise per email (info@fdroosevelt.nl) of WhatsApp 06-46191335