3 DECEMBER 2022 – Vrij geopend!

In Juni 2021 is ons proeflokaal F.D. Roosevelt Whiskybar & Club geopend. Een luxueuze en stijlvolle bar waar liefhebbers van het goede leven en mooie dranken samenkomen. Door via DH17 het allerbeste op het gebied van exclusieve en bijzondere dranken te kunnen krijgen, komt bij F.D. Roosevelt alles samen. Niet alleen de mooiste dranken, maar ook het delen van de mooie verhalen hieromheen maken van F.D. Roosevelt een unieke club. Ontmoet mede-liefhebbers en laat je verrassen door ons luxueuze en zeer uitgebreide aanbod en ervaar deze passie zelf! 

U kunt bij ons terecht voor een heel breed assortiment aan luxe dranken. Natuurlijk bieden we een bijzonder mooi assortiment (single malt) whisky’s en rum’s, hebben we een ruim aantal gin & tonics, een kei-mooie cocktailkaart en bieden we veel fijne wijnen en champagnes en ook een leuke selectie (speciaal)bieren! Daarnaast bieden we verschillende whisky-proeverijtjes aan, hebben we elke week een Cocktail van de Week, een Gin-Tonic van de week en een Single Malt whisky van de Week. 

Wij zijn deze zaterdag vrij geopend voor iedereen die zin heeft in een drankje! Reserveren is gewenst en aan te raden, dit kan via WhatsApp (06-46191335) of via email: info@fdroosevelt.nl